PENGUMUMAN PENTING BUAT SEMUA FOUNDER BISNES !!

Sila tonton video ni

Sertai kami dalam sesi diskusi bersama 3 panel pakar dalam bidang masing-masing.

Arham Merican

Beliau merupakan Chief Strategy Officer di Sharlife (syarikat penasihat shariah) dan Pengasas Sampul.co.

Sebelum ini beliau merupakan Head of Shariah & Governance di Bursa Malaysia dan pernah menjadi Sekretariat Shariah Di MIDF Investment Bank Berhad.

Beliau akan berkongsi pengalaman dan kepakaran tentang model perniagaan “crowd funding” khas untuk usahawan yang ingin mendapatkan alternatif pembiayaan perniagaan mereka.

Sham Afzan

Beliau merupakan CEO Kumpulan dan Penasihat Perniagaan Kanan dalam Action Business Advisors Malaysia (ABA Malaysia), sebuah firma khidmat nasihat perniagaan SME yang berteraskan ‘financial-driven business advisory approach’. ABA Malaysia telah membimbing lebih 8000 SMEs dari 20 sektor perniagaan sejak tahun 2006.

Beliau, bersama dengan Advisory Team ABA Malaysia, telah membimbing bisnes SME dalam membangunkan strategi dan melaksanakan sistem pengurusan kritikal mereka dalam mencapai matlamat bisnes terutama dalam meningkatkan aliran tunai, keuntungan dan pembangunan organisasi di samping meningkatkan nilai saham syarikat. ABA Malaysia juga membantu menyelesaikan konflik dalaman bisnes dan menyediakan mereka ke arah persaingan di peringkat yang lebih tinggi.

Aiziera Sukman

Merupakan Penasihat Kewangan Berlesen dari Bank Negara Malaysia dan Pakar Strategi Geran.

Mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam memberikan khidmat nasihat tentang perancangan kewangan, pengurusan kewangan individu dan syarikat, perlindungan kekayaan dan legasi perniagaan serta teknik & strategi yang betul memohon geran kerajaan.

 

Sempena bengkel yang ke-10, kami berbesar hati untuk mengadakan sesi diskusi dan perkongsian dengan para usahawan.

Maklumat seminar:

Hari: Khamis
Tarikh: 2 November 2023
Masa: 2:30-5:30 ptg
Lokasi: Putrajaya

Yuran hanya

RM99!

APA ANDA AKAN DAPAT?